Onze praktijk

Wie zijn wij?

Tandartspraktijk J.O. Walstra heeft een praktijk voor Algemene Tandheelkunde in Slochteren en houdt zich bezig met het herkennen, voorkomen en behandelen van ziekten van de tanden en het tandvlees. Daarnaast plaatst hij kronen en bruggen, in overleg met de kaakchirurg of tandtechnieker.

Voor tandarts Walstra staat een zo goed mogelijke zorg centraal. Daarnaast heeft hoge prioriteit een zo correct mogelijk overleg met de patiënt. Tandarts Walstra geeft deskundige adviezen en informeert over alle mogelijke behandelmogelijkheden die tot verbetering kunnen leiden. Omdat een behandeling ten alle tijden financieel haalbaar moet zijn, informeert de tandarts transparant over het kostenplaatje en zoekt hij – samen met de patiënt – naar de beste oplossing. Het is een kwestie van juist informeren en wikken en wegen.

Tandarts Walstra volgde in Groningen de opleiding Tandheelkunde en startte zijn praktijk in 1978 in het bedrijfspand van een collega in Slochteren. Nog geen jaar later, opende hij zijn eigen en huidige tandartspraktijk aan Hoofdweg 13 in Slochteren.

Bent u een nieuwe patiënt?

Inschrijven

Spoedgeval?

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer:

0598-422140

Tandarts Walstra doet zijn uiterste best om u op tijd te helpen.
Wat is een spoedgeval?

Afspraak maken?

 

Contactgegevens

Tandartspraktijk J.O.Walstra

Adres: Hoofdweg 13
9621 AC Slochteren
Telefoon: 0598-422140
E-mail: info@tandartswalstra.nl

Openingstijden

Ma. 08.00 t/m 17.00 uur
Di. 08.00 t/m 17.00 uur
Wo. 08.00 t/m 17.00 uur
Do. 08.00 t/m 17.00 uur
Vr. 08.00 t/m 17.00 uur

Onze praktijk

Tandartspraktijk J.O. Walstra heeft een praktijk voor Algemene Tandheelkunde in Slochteren en houdt zich bezig met het herkennen, voorkomen en behandelen van ziekten van de tanden en het tandvlees.
Lees verder